Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Po raz pierwszy"

Dzisiaj po raz pierwszy
Po raz pierwszy
Wziełaś mnie za rękę
Dzisiaj po raz pierwszy
Dotknęłaś gorącego serca
Jakiś szczęśliwy chłopiec

Bo otworzyłaś swoje serce
I dałaś mi je
Dlatego nie mów mi
Że mnie nie kochasz
Otworzyłaś swoje serce
I dałaś mi je
Dlatego nie mów mi
Że mnie nie potrzebujesz

Dla mni,dla mnie
Jesteś jedyną,jesteś całym światem
Ktoś jest kimkolwiek tam
Moje ciało potrzebuje ciepła
To taki zwariowany,zwariowany świat
Dzisiaj po raz pierwszy
Słyszałem, jak moje serce staneło
Kiedy ona odleciała

Otworzyłaś swoje serce
I dałaś mi je
Dlatego nie mów mi
Że mnie nie potrzebujesz

Czasami padam i ginę
Czasami wszystko się już przelewa
Nie mogę tego dłużej znieść
Dłużej już nie...

Otworzyłaś swoje serce
Dziś w nocy po raz pierwszy
świecą wszystkie gwiazdy
Ale najjaśniejszą z nich jesteś Ty
Moja umiłowana

57 342 wyświetlenia
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!