Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oświadczyny

Dzisiaj oświadczę się Tobie
Mam pierścionek
Założę go na Twój palec
Później weźmiemy ślub
Będziemy mieć rodzinę
Będziemy rodziną z dziećmi
Później z wnukami
A na koniec umrzemy
I pójdziemy do nieba
Jak Ci się to podoba?

2212 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!