Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bachanalia

Dzisiaj modlę
O dostatek radości
W dobrobycie

Niech przelewa się piękno
Ekstaza zachwyt błogość

Dzisiaj wypraszam
Rodzinie i ludzkości
Lekkość w zdrowiu

Niech będzie dużo wina
Cielesności po wieczność

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • kukaczka

    5 May 2021, 06:54

    ..Amen..
    🌷