Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już Nigdy

Dziś czuję i wiem to na pewno ...
nie będzie już rządzić mną ścierwo ...
ni ciecz podła ani zły człowiek,
dziś skarbie przysięgam to Tobie.

71 129 wyświetleń
1139 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    12 December 2019, 05:43

    :) tak trzymaj :)

    od Moon G