Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odszedłeś w chaosie uczuć...

Teksty z obrazami - Odszedłeś w chaosie uczuć... - Infinite Gentleman Night
Odszedłeś w chaosie uczuć... - Infinite Gentleman Night

Dziś ten oczyszczenia ogień dla Ciebie tylko płonie,
choć nie ma już w tym świecie miejsca dla nas oboje.
Dałeś mi życie,byłem pełen marzeń
i w sercu nadziei,
oddalając się jednak nie pozwoliłeś
bym się cieszył tym w pełni.
Przez całe lata pozbawiałeś mnie
swojej ojcowskiej bliskości i czułości,
choć każdego dnia wiedziałeś doskonale,
że wyciągniętą dłonią prosiłem o odrobinę miłości.
Bym wymazał z pamięci Ciebie
znalazłeś doskonały sposób,
ale pomimo tego gdzieś na dnie serca
zawsze już będziesz pośród bliskich mi osób.
...zamknąłem na zawsze
w beztroskim dzieciństwie NAS,
być może kiedyś w innym świecie
dla nas łaskawszy będzie czas.

Dla Ciebie...choć prawie Cię nie znałem.

aut. ~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących