Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo Ty...

Dziś stań się Panem mego życia
Baw mnie, pożądaj, pragnij mego uczucia
Bądź dla mnie jedyny
najbardziej pożądany
upragniony i kochany
Daj mi, proszę - całego siebie
Moje myśli, ciało i serce
należą do Ciebie
Chcę ofiarować Ci wszystko
przyjaźń, bezpieczeństwo,
poczucie wiecznego szczęścia
Rozpaliłeś we mnie miłosnych doznań ognisko
Chcę śmiać się z Tobą, wyczyniać bezeceństwa
Przywróciłeś mi wiarę w Nią
Wielką, wieczną, jedyną
Uratowałeś duszę mą
odgradzając stare, smutne życie grubą kreską...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!