Menu
Gildia Pióra na Patronite

40..kilka..:)

Dziś są moje urodziny...
skąd zdziwione Wasze miny?
To-żem stara wszyscy wiecie
wiem...że szczerze żałujecie;)

I kolejny rok do przodu...
wieku cofnąć już nie zdołam,
znów dojrzalsza o rok cały...
siwy włos jest bardziej biały...

Zdrowia-wszyscy mi życzycie
choć się czuję znakomicie,
szczęścia...marzeń-jakich wiele..
dzięki za to...przyjaciele.

Lecz Wam powiem moi drodzy...
duszą...ciałem...jestem młoda,
bo nie ważna jest uroda...
tylko sprawność..umysłowa...:)..

55 170 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • annak

    29 October 2011, 22:44

    pomimo, że spóźnione to szczere...wszystkiego naj :)))))

  • agniecha1383

    27 October 2011, 08:40

    dziękuję:)..miało być z poczuciem humoru..to takie dyskretne upomnienie się o życzonka:) no bo kto ichnie lubi?:)