Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pusta noc

Dziś noc jest pusta.
Przez pożegnanie, które zna samotność.
Zostawiła mi swoje pożegnanie,
które mój balkon zdaje się wzdychać.
Poprzez cień patrzę na niebo.
Że płacze moja cisza bo ona nie wróci księżycu.
Powiedz jej, że ją kocham że bez jej miłości umieram.
Powiedz mi, gdzie ona jest być może ją kiedyś spotkam.
Pod niebem połączonym z morzem będzie gwiazdą,
która odeszła aby nigdy nie wrócić,
być może musiałem ją stracić.
Aby móc tak śnić o przeszłości, kiedy ją kochałem
która nigdy nie umrze.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!