Menu
Gildia Pióra na Patronite

toksycznie

dziś
miałam inny plan
chciałam przejść do następnego poziomu
wyprostować sprawy
przerobić uśmiech

może nawet pogadałabym ze ścianą
ale ona wciąż wrzeszczy jak opętana
i nie daje dojść do słowa

znowu to się stało
kolejny raz przejechał mnie walec

i już nawet nie pamiętam jak to jest
porozmawiać...

83 971 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • kati75

    22 March 2021, 21:44

    Najtrudniej porozmawiać z kimś ,gdy nie masz już mu nic do powiedzenia...