Menu
Gildia Pióra na Patronite

skróty do tyłu

dziś brodzenie*

ukorzeniana
jedynie słuszna sprawność

komu potrzebny dobry rybak*
skoro króluje
głupoty poprawność

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    27 January 2015, 22:15

    Zdurniałeś MurGrabi? Szwankują Ci neurony.
    A po co mi to? W kanałach już jestem :P

  • 27 January 2015, 09:43

    sztuczne oddychanie depresyjne