Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Nie będę Anną... "

Dzikie żądze
Są dobre
Nie sądzę

Nie będę
Anną
Ni
Magdaleną
Kasią
Basią
Czy Ewą

Chcę Być
Nadal Sobą
Z wadami
I Zaletami
Mieć oczy
Szeroko otwarte
Dwie ręce
Gotowe dawać
Dwie nogi
By iść
Serce sprawne
Pragnę czuć
Rozum
Siłę dający
Mądrze kochający
Pięknie żyć
W pokoju
Z wiarą
Nadzieja
Miłością
Przez życie iść
To wystarczy
Więcej nic
Nie będę Anną
Poetka serca Twego
Nie będę nią
Nic z tego

.....

13.04.2022
21:53

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!