Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

dziewczyna na łące kwiaty zbierała
wiatr - zapach wzruszenia wokół roznosił
dotykał i pieścił rąbek sukienki
- ona pachniała

zakwitła dziewczyna kwiatem na łące
wiatr zerwał zmysłową kruchość istnienia
kwiaty przekwitły - dziewczyna została wiosennym pąkiem

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących