Menu
Gildia Pióra na Patronite

elektronalna

dziewczyna - błękitna - rozciąga biodra wzdłuż płotu
jaskrawe światło słońca przeczesuje - rude pasma włosów
sztachety pieszczą - nagość przedziwną
dziewczyna - giętko wygięta,napięta - roztapia się w świetlistości
tonie w wodnej namiętności
jak samotna struga deszczu wśród posuchy i pyłu - obcuje dziko
najrealniejsza niż kiedykolwiek
elektryzująca

sam żywioł

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!