Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fitness

Dzień dobry, dżem dobry lubię do naleśników
Lubię także w chlebie ziarna słoneczników
Naturalnie chętnie każde mięsko wszamie
Nie pogardzę wędlinką, czy serkiem na śniadanie
Tak tak lubię chipsy i napoje gazowane
Nie liczę kalorii moje drogie Panie
Dieta? A co to w ogóle jest ?
Nie ma to jak fest coś smacznego zjeść
Zdrowe żywienie dajcie mi święty spokój
Szczerze wolę piwo niż szklaneczkę soku
Prosty chłopaczyna, typ niepoprawny
Mimo wszystko wciąż całkiem sprawny
Zapraszam do tańca, a to się zdziwisz
Promieniej młodością jak Krzysztof Ibisz
A to sobie taki wierszyk spontaniczny
Żaden esej czy algorytm matematyczny

5258 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
  • MyArczi

    11 February 2020, 22:13

    ni to rap, ni poezja