Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzień powoli więdnie
chyli
tlącą się ostatnim ogniem
głowę
ku nocy
a ja powoli dojrzewam

spadam
z rozrosłego drzewa wszechświata
rozpadam się na połowę
i wysypują się ze mnie
nasiona słów
z których wyrosną
wiersze

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!