Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekujący złudy

Dzień dobry , Proszę Państwa !
Nie ganić mnie za czekanie !
Jam jest Ja- oczekujący złudy.
Tkwię w poczekalni cudu .

Przebudziłem się, otrzeźwiałem ..
Marzenia skondensowane spłynęły..
Jak woda..
Teraz już nie czekam..
Przechodniu ! Zajmij moje miejsce.

12 119 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!