Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Wianek i rozstanie'

Teksty z obrazami - 'Wianek i rozstanie' - solange1969
'Wianek i rozstanie' - solange1969

Dzień był deszczowy jak dzis,
poznaliśmy się w taki dzień
serce mi mocniej zabiło,jak nigdy
od tego czasu,byliśmy nierozłączni
nieśmiałe spojrzenia,dotyk dłoni

To był cud,którego trudno opisac
cieszę się,że to Tobie oddałam swój 'wianek'
oddałam Ci siebie czyli wszystko co mam
a Ty zabrales potem moje serce ze sobą..
dlaczego rany się nie goją,dlaczego......

kiedy pierwszy raz kochaliśmy się
to było piękniejsze niż świat caly
bo to było nasze szalenstwo
poznawaliśmy siebie nawzajem
nasze ciala i dusze tęsknily do siebie

nie miałam już nigdy takiego kochania
tak niewinnego a zarazem mocnego
jakbyśmy mieli siebie od zawsze
na zawsze...niestety,zły los zabrał
mi Ciebie na zawsze,na wieki....

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!