Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzielmy się radością
jak chlebem powszednim
bo ona przyciąga,leczy
Dzielmy się wiarą
jak słowem,które dociera
do człowieka
Dzielmy się miłością tą,
która płynie z serca

608 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    25 September 2016, 21:03

    tak dzielmy się ;)