Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

dzielisz mnie na czworo
jak włos z głowy
co spada

niezauważenie

147 033 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • Gaia

    25 September 2018, 13:05

    "Całość to więcej niż suma jej składników"
    nawet jeśli niektóre opadły w tańcu na wietrze
    wciąż ich źródło czeka na nowe
    ;)

  • kati75

    25 September 2018, 11:30

    fajne;-)pozdrawiam:-)

  • 24 September 2018, 20:11

    Nie daj się, bądź ponad... podziałami. ;)
    Miłego wieczoru :))