Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tkliwy czas.

Dzieliliśmy się życiem,myślami.
Nasze serca choć tak dalekie
to tak bardzo bliskie.

Wiara w pierwsze spotkanie,
szybko rozwiana na wietrze,
gdyż dni nie starczyło w kalendarzu.

Oddychając dziś całym ciałem,
swój jeden oddech oddaję Tobie,
pełen siły i wiary.

Nadzieja w sercu nadal tkwi.
Wrosła niczym chwast w ziemię
i nie da się jej wyplenić.

Choć serce wyje z bólu,
który ogarnia całe ciało i serce,
to nie poddaję się- walczę!

Wierzę, że jutro będzie lepszym.
Da mi znak od Ciebie,
będący manną z nieba.

22 691 wyświetleń
320 tekstów
63 obserwujących
  • hope_dies_last

    16 October 2012, 20:23

    Bardzo mi miło coś takiego słyszeć.

    Pozdrawiam! (;

  • hope_dies_last

    16 October 2012, 19:13

    Musi być,bo jakby nasze życie bez nich wyglądało?. Czasami są takie chwile, że są one sensem naszej egzystencji, pokładamy w nich wszystko. Pozwalamy aby zawładnęły naszym życiem, gdyż sami nie potrafimy . Oddajemy zupełnie im stery.

    Dziękuję i pozdrawiam! (;
    i Wierzmy.. !