Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orationi

dziękuję
z głębi skostniałego serca
że pozwoliłeś
zrobić mi krok
na drodze Twojego
miłosierdzia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • nicola-57

    14 September 2015, 15:45

    bdb