Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ma Ma...

Dziękuję Temu na górze
za szczęście jakim jesteś
październikowa córeczko
która swoją obecnością

Ratowała zmartwione
niejedno spojrzenie
zamieniając w radość
gdzie jeszcze nieskładnie

Mówisz Ma Ma
to najpiękniejszy
prezent od Ciebie
jaki mogłam otrzymać...

29.09.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • IceCherry

    29 September 2022, 19:39

    Pięknie Aniu. Ściskam mocno Ciebie i Córunię :))

    Kiedy ja usłyszałam to pierwsze słowo, niewyraźne takie, płakałam pół dnia :))
    I cieszyłam się, że każdy z dwóch synów uznał mnie ważniejszą niż męża :))