Menu
Gildia Pióra na Patronite

, Dziękuję że jestes''

,,Dziekuję Ci , za cudowne chwile
spędzone razem,które były i będą.
Dziekuję Ci za ,każdy promyk słońca,który
wprowadzasz w moje życie.
Dziękuję Ci,za twe Słodkie usta , co
mnie namiętnie całują, i za twe dłonie,
co mnie czule obejmują.Dziękuje
Ci ,za tyle chwil zrozumienia,drobne
gesty,i uśmiechy Szczere,
które w moim sercu, otuchy dały wiele.
Dziękuję Ci za miłość,którą mnie obdarzyłeś, i że Jesteś zawsze przy mnie,kiedy Cię potrzebuje.
Kocham Cię

2808 wyświetleń
18 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!