Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuję Ci Boże!

Dziękuję Ci Boże za wszystko co mam
i że już nie jestem w depresji i sam.
Dziękuję, że szansę mi zmienić się dałeś
i mogłem zakończyć swe życie pijane.

Dziękuję za zdrowie, dziękuję za talent
i za to, że do mnie przysłałeś Joannę
i bardzo za nutę też bólu dziękuję
bo przez to ja lepszym człowiekiem się czuję.

Dziękuję Ci Boże, bo mogło być gorzej,
lecz kiedy już chciałem wykończyć się nożem
to do mnie dobrego człowieka przysłałeś
by do mnie przemówił i tak ocalałem.

Dziękuję tak bardzo, że bardziej nie umiem
i wdzięczny tak bardzo jestem i czuję,
że wszystko co w życiu przeszedłem ma sens
i że ze mną jesteś ... w to wierzę i wiem.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    23 March 2018, 11:49

    Dziękuję Kati75.

  • kati75

    23 March 2018, 11:45

    szczerość chwyta za serce.

  • Adnachiel

    22 March 2018, 20:21

    Piękny, szczery i sercem pisany tekst.
    Brawo.
    Pozdrawiam.