Menu
Gildia Pióra na Patronite

błogosławieni cisi

dziecko bladymi rączkami
glinianą nadzieję rozkruszyło
i pod warstwą kamieni
odjętą od ust skórkę chleba
na święta pochowało

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    2 December 2011, 21:47

    Świetne, gratulacje.