Menu
Gildia Pióra na Patronite

Burze

Dwoje młodych ludzi
– razem
By pokazać wam istotę bytu waszego
Włożę was do skorupki orzecha
I wyślę na wody oceanu wielkiego

Wichry was porwą
Nurty wody poniosą
Burze rozłączą a miłość
O ile szczera

Wszystko
Na powrót pozbiera

76 500 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!