Menu
Gildia Pióra na Patronite

* 44 *

Dwie czwórki dają ósemkę ...

Ósemka się przewraca z wrażenia,
mówiąc : * Już wstawać nie będę ...
na widok dwojga ich w sobie zatracenia
w nieskończoności zastygnę potęgę *.

Przewrócona ósemka
trafiła w nasze serca
i podzielić się znów w czwórki
za nic w życiu nie chce.

* Dla Joasi *

71 036 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    26 March 2018, 20:54

    2 serca ❤❤