Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Duszo moja zaklęta
w odbiciu lustra widzę twoją twarz.
Jakże jesteś samotna,tak bardzo
chcesz by ktoś cię w końcu odnalazł.
Wysyłasz listy,
wieczorami czekasz zamyślona na odrobinę czułości,
na okruchy miłości.
Trzymasz moje uczucia
na niewidzialnej nici,
której w żaden sposób
nie da się przeciąć....

https://www.youtube.com/watch?v=xEy_3igupT8

65 918 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • fyrfle

    15 November 2017, 16:13

    Tak, miłość przywraca duszy ład, a ciału ciało.

  • I.Anna

    15 November 2017, 12:54

    kati kati :)
    Samotność która znajdzie inna samotność przestaje być taka samotna...
    Pięknie piszesz jest w tym magnetyzm.
    Pozdrawiam ciepło

  • Adnachiel

    15 November 2017, 12:45

    Śliczny wiersz.
    Bardzo się cieszę, że takowe tu powstają.
    Pozdrawiam :)