Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Duszę się
Nie mogę oddychać
Tonę w przestrzeni
Nikt nie łapie za rękę
Nie uwolnię się

Serce bije zbyt szybko
Zaczyna się histeria
Wpadam głębiej
Tracę oddech
Nie chcę już ratunku

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
  • kati75

    4 November 2019, 10:58

    Smutek trzeba w sobie oswoić...potem już będziej lżej