Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słodkie boleści

dusza płacząca
szarpie się w pośpiechu

niezapomnianych wrażeń
płynących z uśmiechu

wypowiedzianych słów
pojawiających się w głowie

ukazanych sekretów
nawet tych w połowie

każda myśl
wypływającą z oddechu

każda sekunda
biegnąca w obiegu czasu

jeszcze jeszcze

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!