Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Dusza obłąkana błąka się nocami
Przez czas długi daleko ciągnie się chwilami
Nic nie trafia na drodze, gubi się czasami
I choć pragnie już przestać, nigdy nie przestanie.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!