Menu
Gildia Pióra na Patronite

SM-erfne życie

Drżenie ręki , zawrót głowy
oto świat mój kolorowy
Nic nie pije - świat się chwieje !
Wszyscy płaczą, ja się śmieję
Nic nie robię -padam z nóg,
za to spać umiem za dwóch !
Lato znikaj! Witaj jesień!
Ciało ciebie lepiej zniesie!
Gadam, gadam... bełkot słychać?
Muszę w pampers się wysikać...

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!