Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzepot serca

Drżę na odległość szeptu
tuląc spojrzenia.
Nie potrzebuję
respiratora uczuć.

Kilometry zatroskane
asfaltowych wątpliwości
niech zostaną poza nami.

Drżę na odległość szeptu.

© ajpiotr

1715 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!