Menu
Gildia Pióra na Patronite

Droga

Droga może być długa,
Podróż może być trudna,
pełna wątpliwości i bólu.
Odpocznij, jeśli musisz,
lecz nigdy nie zawracaj.
Twój następny krok,
może być chwilą triumfu,
Twoja następna chwila,
może być największym zwycięstwem,
warto to sprawdzić,
Idź dalej..

130 925 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!