Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już za późno, sercu wpłacona zaliczka

Dreszczyk na ciele
Oh, motyli w brzuchu tak wiele

Rumieńce na policzkach
Już za późno, sercu wpłacona zaliczka

Uśmiech nie do poskromienia na ustach
W płucach tlenu nie ma, pustka

Puls przyspiesza
Krew ciało rozpala
Jestem taka maleńka wobec tego uczucia
Taka mała

Skrzydła u ramion co latać nie miały
Uratuj rozsądku ją
Uratuj
On jej nie kocha, to jej marzeń dyrdymały..

13 923 wyświetlenia
225 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!