Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Liściaste sekrety

Drę duszę na drobne kawałki
zagłuszam krzyk milczących pragnień
zawijam w jesienne
spadające liście
niech potęsknią za życiem poza mną
zanim zwiędną

528 wyświetleń
7 tekstów
17 obserwujących
  • Alojzy Chromola

    6 November 2016, 21:03

    Wspaniałość każdej strofy z osobna i wszystkich wziętych w supeł, zwany wierszem, czyni
    to co powyższe hojnym dobrodziejstwem dla odbiorcy twórczości szanownej autorki.
    Ukłony !!

  • A.Pech

    31 October 2016, 02:48

    Dziękuję serdecznie :)

  • marka

    17 October 2015, 14:42

    Fajna i krótka, i wartościowa miniatura.

  • krysta

    17 October 2015, 02:47

    ...osobiste wyznanie...piękne wersy.
    pozdrawiam nocą ;)