Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykiem mnie rozbierasz...

...
Dotykiem mnie rozbierasz...
gwałtownie kradniesz nagość
ustami od pragnień wilgotnymi trącasz kształty
ocierasz o mnie swoją niestałość...
oddechem tak kierujesz
gwałtowną uczuć falą...
odkrywasz na mojej szyi żyły
pulsujące pod pocałunkami dotąd słabo...
i w rytmie tym szalonym
gorączkę myśli pieścisz...
dotykiem dłoni poruszasz nagim ciałem
by w nim zmysłami się zagnieździć...
wrażliwość gładzisz szeptem...
zwierasz się w niemym uścisku
wilgotnym od kropli potu
coraz szybszym aż do utraty zmysłów...
pod zamkniętymi powiekami
wciąż za mną...
pragnieniem mruczysz sennie
znów lekko drżysz...
zmysłowo za mną gonisz
zatracasz się...
znów we mnie wiejesz...
...
wietrze...
Anita Steciuk

15 421 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!