Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

dotykasz słowem
a serce drży jak membrana

wiesz
- jestem dzisiaj w kwiaty ubrana
całą łąką sukienka pokryta

odszukaj mnie pośród kwiatów
zerwij - i więcej nie pytaj

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
  • Es van Guard

    27 July 2021, 06:44

    Ale jest pięknie, zmysłowo, nienachalnie... Cudnie jest. Pozdrawiam. 🌷😍

    • Maryla S.

      29 July 2021, 14:56

      Dziękuję Sławku i pozdrawiam serdecznie 😊

    • Maryla S.

      7 August 2021, 16:56

      Dziękuję Sławku i pozdrawiam serdecznie 😊🌸