Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złota rybka

Dotykasz mi wzrokiem serca,
A oddech rozgrzewa na wskroś.
Opowiedziałabym więcej,
Że wargę słodko przygryzasz ,
Że dołeczek na brodzie
Mnie rozczula do granic,
Ale jesteś obok,
Więc dodam już tylko,
Że złotą rybkę teraz
Wpuściłabym do morza.
Niech bezrobotna popływa.

3565 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!