Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotograficzne uniesienie

Dotykam zieleni w Twoich oczach
Zostawiając uśmiech na policzkach
Rozpromieniony widok w aparacie
Uchwycone chwile wspomnień
Dźwięk ciszy zakwita słowami ust
Fotograficzne namiętne pocałunki
Przenikają w światło pożądania
Zmysł miłości w kliszy czułości
W skrzydłach uniesionych motyli
Piksele szczęścia zakochanych
Połyskuje miłość w zdjęciach serc.

19 721 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!