Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykam Twoich ust moimi
myślałam, że to będzie na zawsze
a było tylko na chwilę.

Łapię palcami powietrze
w roztargnieniu
szukając Twojej dłoni.

Muszę nauczyć się żyć
od nowa
obrączkę położyłam obok Twojej.

25 758 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!