Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotykając wargami
Twego serca
Czując wszystkie blizny
Te wczorajsze, kilkuletnie
Przemierzam je

Kawałek po kawałku
Dzień po dniu
Ogrzewając oddechem
Całując by szybciej się zgoiły

Nie odchodzę
Kochając wszystko
Co dotknęłaś swymi dłońmi

9.02.2012

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • motylek96

    25 February 2012, 16:32

    ciesze się:)

  • zugimihau

    25 February 2012, 16:24

    jasne, nie mam nic przeciwko;]

  • motylek96

    25 February 2012, 16:20

    szukałam tego wiersza...przeczytałam, po czym mi umknął gdzieś
    skradnę sobie, pozwolisz:)

  • zugimihau

    24 February 2012, 21:31

    możliwe..;]

  • meedea

    24 February 2012, 19:30

    Mamy podobny styl... pisania.