Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dotknij mnie

dotknij mnie ostrzem różdżki
tak by wypłynęła krew
by przekonać cię jak kocham
błyski w twoich oczach
i ruchy miękkie delikatne stanowcze
umocz w niej koniec języka
(możesz lekko pobrudzić nosek)
a później wymrucz to na co tak czekam

15 331 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących
  • kati75

    10 February 2021, 19:21

    Trochę jak krwawa Mary😁*różdżki

    od Naja
    • Es van Guard

      10 February 2021, 21:55

      Dziękuję
      Ostrzę wzrok na błędy 🌷{wstydzi się) ☺️

    • kati75

      10 February 2021, 22:01

      A różdżka coś teraz wyczaruje😁🌛✨