Menu
Gildia Pióra na Patronite

DLA MISIA

Dosyć smutku już mój drogi,
wyleczymy Ci te nogi,
tylko nie smuć się kochanie
nigdy więcej mego serca Panie.

Kocham Cię i Ty to wiesz
czasem zachowuję się jak zwierz,
ale to z tęsknoty tak
czuję się jak chory ptak.

Mój Misiaczku, nie złość się,
ja nie chciałam, dobrze wiesz,
denerwować się i Ciebie
bo ja kocham tylko Ciebie ❤

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    14 August 2018, 01:24

    Dzięki kochanie, słodka jesteś :*