Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wien

dopijam kawę
smakując miasto
na słodko

po Ringstraße z biletem w ręku
na smyczy z bezdomnym psem
Pan z Tobą
krzyczy wariat
za zdrowie za grzech
uliczny toast ku niebu

teraz i za godzinę miłości naszej
Wiedeń dzień
nie potrafię odnaleźć Ciebie

27 553 wyświetlenia
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!