Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamstwo

Dopiero teraz zauważyłam
jak w wielkim kłamstwie żyłam
Nikt prawdy nie uświadomił mi
Że życie to cierpienie
Teraz mam czas na odetchnienie
A potem wyruszę w dal
Szukać prawdy
Z ust twych kłamstwo też usłyszałam
I nagle zemdlałam
Mówiłeś, że kochasz,nie opuścisz
A zniknąłeś w tej ciemnej czeluści..

500 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • Janya

    26 February 2014, 21:38

    Takie mi bliskie ..
    Trzeba iść do przodu mimo wszystko;))

  • vikkka

    26 February 2014, 21:07

    Nie oglądaj się za siebie.... Czas przyniesie Ci Piękne chwile...

  • RozaR

    26 February 2014, 20:33

    Doskonały wiersz - pędź więc do świadomości i zostaw ciemny i brudny świat za sobą.