Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kocioł Pfizer'a

Dopchać się nie mogą na szprycę przebrzydłą,
Z kotła Pfizer'a podawać ją będą ohydną,
Kto wie co w kotle jest dziś mieszane?
Za rok nowe składniki będą podane.

1780 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!