Menu
Gildia Pióra na Patronite

Studzieniczna

Dodałem zdjęcie pomnika Papieża Polaka,
Na dwóch portalach fotograficznych.
Kamienowali mnie.
Wszelkim złem im się stałem z jego powodu.
A ja podzieliłem się swoim błogosławieństwem i darem.

Wygładziłem emocje.
Kulturalnie tłumaczyłem, cierpliwie.
Siebie, mój sens, zaznaczając.
Moją taką obecność we wszechświecie.
Obserwowałem się, byłem coraz spokojniejszy.
Dzielę się z Wami szczęściem.

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!