Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobrze, że jesteś-
Bez Ciebie cisza to nie ta sama
I Hałas jest jakiś za głośny

Dobrze, że jesteś-
bez Ciebie dni zblazowane
Mrok przesycony czernią

I nie musisz mi pomagać-
Wiem, jak jesteśmy wszyscy
utrudzeni życiem

Dobrze, że jesteś-
Bo jeszcze przedwczoraj
Chmury chodziły po słońcu

Dobrze, że jesteś-
Bo przecież sama wiesz,
jaka potrafi być samotność

I nie musisz mi pomagać,
bo każde serce- nie sługa
Dobrze, że jesteś-
W tym cała jest pomoc

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!