Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobro za dobro
Tego oddziaływania
Nie odczuwa się
Za często

Mgła i spokój
Zielona droga
Cichy ból
Oczy patrzące
Na wprost

Puste ręce
Przepełniona głowa
Usta drżące
Niewypowiedziane słowa

Jak to jest
Każdy się odwraca
Samotność dzwoni w uszach
Dobrego człowieka

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!